55AŞK’ımızı Yazsak “ROMAN” Olur Demeyin! YAZDIRIN!

Kişisel bilgilerinize uyarlanacak olan kitap 120-130 sayfadan oluşmaktadır.Kitabın ön ve arka kapağında ise,bize göndermiş olduğunuz fotoğraflar yer almaktadır. Ayrıca kitabın ismini de siz belirliyorsunuz.Yazarı siz olduğunuz için kitabın ön ve arka kapağında ise sizin isminiz yer alıyor.Kitabın arka kapağında yine sizin belirlemiş olduğunuz metin yer almaktadır.Görüş ve önerileriniz çerçevesinde kitabınızı istediğiniz şekilde düzenleyebiliyoruz.İşte Bizim hikâyemiz diyerek bu kitabı hediye ettiğinizde,karşınızdaki kişinin hayret dolu bakışları için şimdiden kendinizi hazırlayın. Yapmanız gereken tek şey.Sipariş ver kısmındaki sorulara cevap vermek. Hepsi bu kadar. Kitabınız Hazır…

NOT : Kitap içerisinde siyah beyaz olarak kullanmak istediğiniz Fotoğrafları, iletişim kısmında yer alan numaramıza WhatsApp yolu ile 15 adet kadar gönderebilirsiniz. Herhangi bir ücret yansımayacaktır.

Konusu “O”, Yazarı “Siz” olun…

İÇERİK BİLGİSİ…

Sipariş formunda yer alan bilgilerinizden yola çıkarak, kitabınızın kurgusu tamamen bizim tarafımızdan oluşturulmaktadır. Öncelikle Sipariş formunda yer alan bilgileriniz bizim tarafımızdan tekrar düzenlenmektedir. Hatalı cümle, devrik cümle ve yazım hataları düzenlenerek, vermiş olduğunuz bilgiler yeniden yorumlanmaktadır. Vermiş olduğunuz bilgilere ne kadar yorum eklense de,Sipariş formunda yer alan kısıtlı bilgilerden 120-130 sayfa kitap oluşturmamız mümkün olmayacaktır. Bu yüzden kitabınızın içerisinde eklemiş olduğumuz bir çok yazılar olacaktır fakat, bu yazılar tamamen sizinle alakalı bir şekilde seçilerek kitabınızın içerisinde kurgulanacaktır.

ÖRNEK KAPAK TASARIMI…

sevgiliye özel 1

TANITIM VİDEOSU…

Örnek vermek gerekirse; hayatınızdaki kişiye ne kadar çok değer verdiğinizi,onu ne kadar çok sevdiğinizi ve onun sizin hayatınızda ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu anlatan yazılarımız olacaktır. Kitabınızı okuduğunuzda içerisinde size ait olmayan herhangi bir kısım bulmanız mümkün olmayacaktır.Kitabınızın ücretini kapıda ödeyerek teslim alabilirsiniz. Siparişiniz faturalı ve güvenli bir şekilde ulaştırılmaktadır. Kitabınızı teslim aldıktan sonra yaşanabilecek herhangi bir hata veya hoşunuza gitmeyen bir kısım olduğunda,kesinlikle 2.bir ücret talep etmeden düzenleyerek,24 saat içerisinde teslim edilecek şekilde tekrar gönderiyoruz. 1. Sınıf baskı ve tecrübeli editörlerimizin oluşturacağı Kitabınızda herhangi bir sorun yaşanmayacaktır.

 

SİPARİŞ VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Facebookta Takip Edin!

İnstagram’da Takip Edin! sevgiliyeroman

güvenili.jpg

GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

Göndermiş Olduğunuz tüm bilgiler güvence altında

baskı

1.SINIF BASKI

Kitap kapağından iç sayfalara kadar en kaliteli malzemeleri kullanıyoruz

kargoo

ÜCRETSİZ KARGO

Tüm Türkiye’ye Kapıda ödeme ,Ücretsiz kargo

yenımutlu

%100 MUTLULUK

Ömürlük baskı kalitesi

kolay

KOLAY KULLANIM

Kolay arayüzü ile siparişinizi rahatlıkla tamamlayabilirsiniz